Jörgen Raymann met show Frede op 5 & 6 maart 2011 in Theater De Veste te Delft

Ticketmaster

Jörgen Raymann met show Frede in Theater De Veste te Delft op 5 en 6 maart 2011. Kaarten

Jörgen Raymann werd als kind Fredeman (bangerik) genoemd, omdat hij bang was voor het donker, voor spoken en honden en als de dood voor de tuinman. In zijn puberteit vond hij het eng om met meisjes te praten, bevreesd dat ze hem zouden uitlachen vanwege zijn puistenkop en scheve tanden. In zijn studententijd was hij bang dat hij de verkeerde studie had gekozen en werd hij geconfronteerd met examenvrees. En nog steeds is Jörgen Raymann een angsthaas. In ‘Frede’ neemt hij met zijn favoriete alter ego’s plaats op de bank en bent u zijn psychiater. Hopelijk is hij aan het eind van de avond over zijn podiumvrees heen.

Koop je kaarten alleen bij het officiële verkooppunt Eventim
Kijk hier voor kaarten

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek