Tinie Tempah in het voorprogramma van Usher – 14 januari en 6 maart, Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Zijn eerste concert op 14 januari was binnen no-time uitverkocht, maar voor het tweede concert van de Amerikaanse R & B zanger Usher in Rotterdam zijn nog enkele kaartjes te koop. Voorverkoop via het officiële verkooppunt Eventim
Update: wegens ziekte kan het concert van 14 januari helaas niet doorgaan. Dit concert wordt verplaatst naar 1 maart

De Engelse Rising Star Tinie Tempah verzorgt het voorprogramma! Deze Engelse rapper is het afgelopen jaar omhoog geschoten. Hits als “Pass Out”, “Written in the Stars”, “Frisky” en “Miami 2 Ibiza” hebben het afgelopen jaar de dansvloeren gevuld. Hij is extreem getalenteerd en staat garant voor een spectaculaire show.

De geschiedenis lijkt zich te gaan herhalen. Zes jaar geleden wist Usher tot twee keer toe het Rotterdamse Sportpaleis vol te krijgen en het ziet ernaar uit dat hem dat in 2011 opnieuw zal lukken. De kaartverkoop start op zaterdag 11 december aanstaande. Fans opgelet, vanaf 1 januari 2011 worden concerttickets duurder i.v.m. de BTW-verhoging op concertkaarten (+ 13%). Het advies luidt dan ook: snel bestellen!

Multitalent

Zanger, acteur en danser. Een betere manier om Usher te beschrijven is er niet. Het Amerikaanse multitalent knalde in 1997 de internationale hitlijsten binnen met zijn single You Make Me Wanna… In 2008 kwam zijn album ‘Here I Stand’ uit, waarvan de single ‘make love in this club’ de nummer 1 positie behaalde in de Amerikaanse Billboard top-100. In het voorjaar 2010 verscheen zijn nieuwste album ‘Raymond vs Raymond’, waarvan de single ‘Will I Am’ eveneens binnen de top-tien van de Amerikaanse Billboard wist te scoren. Usher sleepte diverse prijzen in de wacht voor Album of the Year en tezamen met Trey Songz werd hij verkozen tot ‘Best Male R&B/Soul Artist’.

Extase

Gegarandeerd dat de bezoeker gaat genieten van het optreden van Usher. Genieten is nog maar voorzichtig uitgedrukt. Zijn mix van pop, R&B èn zijn ongeëvenaarde dansstijl brengt het publiek veelal in extase. De teksten van zijn nummers gaan vaak over liefde, verdriet en relaties. Zijn zelfontwikkelde danspassen, onder andere de ‘Thunderclap’ en ‘Rockaway’, zijn wereldwijd bekend. Al jaren bewijst Usher dat hij in staat is om met één noot of één heupbeweging zijn fans in vervoering kan brengen.

Kaartverkoop

Ook dit maal zal Usher zowel in Rotterdam als Antwerpen (2 maart) optreden. De kaartverkoop voor het concert in Ahoy Rotterdam start op zaterdagmorgen 11 december om 10.00 uur. De toegangsprijzen variëren van € 35,- tot € 50,- (excl. servicekosten). Voor het concert in Ahoy Rotterdam zijn tickets verkrijgbaar via Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek