De Jeugd van Tegenwoordig op 26 februari in de Oosterpoort, Groningen – tickets vanaf zaterdag

Ticketmaster
Op 25 februari staat de Jeugd van Tegenwoordig in de Oosterpoort, Groningen!
Vieze Fur, P. Fabergé, Willie Wartaal en De Neger des Heils scoorden in de afgelopen vijf jaar hits met Watskebeurt, Hollereer en Shenkie. De nieuwe plaat ‘De Lachende Derde’ belooft nu al een even groot succes te worden. De eerste twee singles Sterrenstof en Huilend naar de Club worden grijsgedraaid op de radio en tv en de platen vliegen over de toonbank.
De show
Deze shows staan in het teken van de nieuwe plaat van De Jeugd, De Lachende Derde, Op De Lachende Derde is nog een verandering hoorbaar ten opzichte van de twee voorgangers, en dat zijn de zangkunsten van Vieze Freddy of Vjeze Fur zoals hij tegenwoordig door het leven gaat. Niemand die de afgelopen maanden naar de radio heeft geluisterd en daar Freddy?s bijdrage aan Stof In De Wind van Malle Pietje en de Bimbos heeft gehoord, zal verbaasd zijn over de vocale bijdragen van Fur aan De Lachende Derde. Duidelijk beïnvloedt door de grandeur van de FM-Rock uit de jaren tachtig. Grootse gebaren nemen epische vormen aan. Iets wat je ondertussen natuurlijk mag verwachten van De Jeugd Van Tegenwoordig.
Kaartverkoop

De kaartverkoop start op zaterdag 8 januari om 10:00 uur via Ticketservice

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek