Bal11, Het Grootste Studentengala van Nederland op 19 mei in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Kaarten via Ticketmaster

Ondermeer Guus Meeuwis, Wolter Kroes, DJ ErickE en zangeres Krystl zijn bevestigd voor Bal11 – Het Grootste Studentengala van Nederland.  Dit werd vandaag bekendgemaakt door organisator Brand New Live. Het evenement vindt plaats op donderdag 19 mei 2011 in Ahoy Rotterdam. Het evenement zal naar verwachting 10.000 studenten naar Rotterdam trekken. Het evenement biedt toegang aan alle studenten van Nederland; voor verenigingsleden en niet-verenigingsleden en voor 1e jaars t/m afstudeerders.
 
Bal11 is een nieuw jaarlijks terugkerend evenement; Bal11 in 2011, Bal12 in 2012 en zo verder. In de zalen van Ahoy vindt tot diep in de nacht divers entertainment plaats: nationale artiesten & DJ’s, een competitie van de allerbeste Studentenbands van Nederland, het Nationaal Studenten Comedy Festival, de Studenten DJ Battle, de uitreiking van de  StudentenAwards 2011 van Studenten.net en nog héél veel meer. Binnenkort wordt het verdere programma van Bal11 bekendgemaakt. Het evenement zal naar verwachting 10.000 studenten naar Rotterdam trekken. Het volledige programma zal in de loop van de komende weken worden bekendgemaakt.

Guus Meeuwis
De organisatie van Bal11 kondigt met trots aan dat één van Nederlands succesvolste artiesten zijn opwachting zal maken op  het hoofdpodium van Het Grootste Studentengala van Nederland. De voormalig rechtenstudent kan natuurlijk niet ontbreken op Bal11. Tijdens zijn studententijd in Tilburg richtte Guus Meeuwis met een aantal gelijkgestemde vrienden de band Guus Meeuwis & Vagant op. In augustus 1994 doen de mannen mee aan het AHC Songfestival met het nummer ‘Het
is een Nacht…(Levensecht) en winnen de competitie. De rest van de carriere van Guus Meeuwis is inmiddels geschiedenis.
 
Wolter Kroes & Band
Wolter Kroes is al jaren een populair artiest met hits als ‘ Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Ik ben je prooi’ en ‘Viva Hollandia’. Dit voorjaar zal zijn nieuwe album verschijnen met als 1ste single ‘Laten we gaan’. Onder de studenten is Wolter een zeer geliefd artiest en zal hij met zijn band een spetterend live optreden geven op Bal11.

Krystl
Krystl Pullens scoort momenteel landelijk succes met haar hitsingle ‘Golden Days.  Zo is het nummer deze week 3FM Megahit en zit het onder een commercial van een bekend drankmerk, waar Caro Emerald ook veel fans mee heeft gewonnen. In het voorjaar van 2011 zal het debuutalbum van dit grote muzikale talent verschijnen.
 
ErickE
ErickE is nog altijd één van de bekendste DJ’s uit Nederland. Hij is momenteel vooral bekend door Housequake, wat hij samen met DJ Roog doet. In de jaren ’90 was ErickE de resident-dj van de RoXY in Amsterdam. Daarna groeide hij uit tot één van de succcesvolste dj’s van Nederland.
 
BAL11 – Het Grootste Studentengala van Nederland
Donderdag 19 mei 2011 – Ahoy Rotterdam
Tijd: 22.00-04.00
Kaartverkoop is nu gestart via Ticketmaster

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek