Venice gitarist Michael Lennon met extra show ‘Ven-ish’ 16 april in De Oosterpoort, Groningen

Ticketmaster

Venice gitarist Michael Lennon verzamelt family-tree voor extra shows ‘Ven-ish’ in Nederland.

Na de onlangs aangekondigde en reeds uitverkochte voorstelling van VENICE in De Melkweg op 10 april verlaten Pat, Kipp en Mark Lennon een dag later Nederland om verder te touren met Roger Waters op zijn wereldtour met “The Wall”.

Evenwel is er voor de Venice fans goed nieuws, want bandleider Michael Lennon blijft nog een weekje langer dan voorzien in Nederland om een paar extra akoestische shows te doen onder de naam “VEN-ISH” met andere familie-leden uit de Lennon-stal, die nog niet eerder te zien waren in Nederland. (lees het volledige persbericht met afbeeldingen in de bijlage)

Ven-ish
zaterdag 16 april, 20:30 uur
De Oosterpoort, kleine zaal
kaarten: Eur 15,- (exclusief servicekosten)
Kaartverkoop start zaterdag 15 januari

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek