Extra show Cesar Millan (the Dog Whisperer) op 8 mei in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

De show van Cesar Millan op zaterdag 7 mei in de HMH, Amsterdam was razendsnel uitverkocht. Wegens enorme belangstelling start aanstaande zaterdag om 10.00 uur de voorverkoop van een extra show op zondag 8 mei. Kaartverkoop loopt via LiveNation.

Cesar Millan is succesvol auteur en ster van de hitserie ‘Dog Whisperer’, dat dagelijks wordt uitgezonden op National Geographic Channel in Nederland en wereldwijd in meer dan 100 landen te zien is. Beroemdheden zoals Scarlett Johansson, Oprah Winfrey en Will Smith klopten al aan bij Cesar om hun hond door hem te laten trainen en in balans te laten brengen.

In de unieke live shows op 7 en 8 mei in de Heineken Music Hall laat Cesar het publiek de wereld zien door de ogen van hun hond. Hij laat zien hoe de alledaagse dingen die we thuis doen kunnen uitgroeien tot gedragsproblemen. In het tweede deel van de show demonstreert Cesar het belang van energie en leiderschap in de praktijk met een aantal van tevoren geselecteerde honden en hun eigenaren. Gedurende dit live spektakel biedt Cesar waardevolle tips en handvatten om ervoor te zorgen dat jouw hond kalm en in balans is, en blijft. De bijzondere vaardigheden van Cesar Millan zullen de relatie tussen baas en hond voorgoed veranderen! Voor meer details zie http://www.cesarmillanlive.com/.
N.B.:
Cesar Millan LIVE is bedoeld om gedragsverandering bij mensen teweeg te brengen, daarom zijn er geen honden toegestaan in de Heineken Music Hall. Alleen toegang voor voorgeselecteerde honden. De show is in het Engels.
National Geographic Channel presenteert
CESAR MILLAN LIVE
Zaterdag 7 mei en zondag 8 mei 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 19u30
Informatie: www.cesarmillanlive.com

Kaartverkoop voor de show van 8 mei start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via: www.cesarmillanlive.com, www.livenation.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek