Concert Usher, Ahoy, Rotterdam verplaatst naar 1 maart. Ook nog kaarten voor 6 maart beschikbaar

Ticketmaster

Wegens ziekte is het concert van Usher in Ahoy, Rotterdam, dat gepland stond voor vanavond (14 januari) verplaatst naar 1 maart 2011. Eerder al kondigde Usher een extra concert aan op 6 maart 2011.
Voor beide concerten in Ahoy Rotterdam zijn kaarten verkrijgbaar via het officiële verkooppunt Eventim.

De geschiedenis lijkt zich te gaan herhalen. Zes jaar geleden wist Usher tot twee keer toe het Rotterdamse Sportpaleis vol te krijgen en het ziet ernaar uit dat hem dat in 2011 opnieuw zal lukken. De kaartverkoop start op zaterdag 11 december aanstaande. Fans opgelet, vanaf 1 januari 2011 worden concerttickets duurder i.v.m. de BTW-verhoging op concertkaarten (+ 13%). Het advies luidt dan ook: snel bestellen!

Multitalent

Zanger, acteur en danser. Een betere manier om Usher te beschrijven is er niet. Het Amerikaanse multitalent knalde in 1997 de internationale hitlijsten binnen met zijn single You Make Me Wanna… In 2008 kwam zijn album ‘Here I Stand’ uit, waarvan de single ‘make love in this club’ de nummer 1 positie behaalde in de Amerikaanse Billboard top-100. In het voorjaar 2010 verscheen zijn nieuwste album ‘Raymond vs Raymond’, waarvan de single ‘Will I Am’ eveneens binnen de top-tien van de Amerikaanse Billboard wist te scoren. Usher sleepte diverse prijzen in de wacht voor Album of the Year en tezamen met Trey Songz werd hij verkozen tot ‘Best Male R&B/Soul Artist’.

Extase

Gegarandeerd dat de bezoeker gaat genieten van het optreden van Usher. Genieten is nog maar voorzichtig uitgedrukt. Zijn mix van pop, R&B èn zijn ongeëvenaarde dansstijl brengt het publiek veelal in extase. De teksten van zijn nummers gaan vaak over liefde, verdriet en relaties. Zijn zelfontwikkelde danspassen, onder andere de ‘Thunderclap’ en ‘Rockaway’, zijn wereldwijd bekend. Al jaren bewijst Usher dat hij in staat is om met één noot of één heupbeweging zijn fans in vervoering kan brengen.

Kaartverkoop

Ook dit maal zal Usher in Rotterdam optreden. De kaartverkoop voor de concerten op 1 maart en 6 maart in Ahoy Rotterdam is inmiddels gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek