De Harlem Globetrotters (basketbalshow) 3 mei 2011 in TopSportCentrum te Rotterdam in de voorverkoop

Ticketmaster

Harlem Globetrotters met spectaculaire show op 3 mei 2011 in het Topsportcentrum te Rotterdam.
De kaartverkoop start zaterdag 22 januari om 10u00.

Kaartverkoop – Koop je kaarten alleen bij het officiele verkooppunt Eventim

De Harlem Globetrotters zijn wereldwijd bekend om hun spectaculaire show waarmee ze jong en oud weten te boeien. Al sinds de oprichting in 1927 spreekt Amerika’s bekendste basketbalteam tot ieders verbeelding. Deze knotsgekke balkunstenaars weten van iedere voorstelling een ongeëvenaarde komische show te maken waarbij niet alleen de tegenspelers en de scheidsrechters, maar ook de toeschouwers zelf deel uitmaken van het spektakel. Wie doet het hen na: de kunst om de technische basketbalsport te combineren met ongekende showelementen. Dat heet topentertainment van het hoogste niveau

Kaartverkoop – Koop je kaarten alleen bij het officiele verkooppunt Eventim

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek