Extra concert Jeroen van der Boom in Heineken Music Hall, Amsterdam op 13 mei

Ticketmaster

Kaarten via Ticketpoint. Meer info op HMH.

Extra concert Jeroen van der Boom live op 13 mei in de Heineken Music Hall!

Wegens de overweldigende vraag naar kaarten voor de show van Jeroen van der Boom in de Heineken Music Hall op 14 mei 2011, is besloten een extra concert op vrijdag 13 mei te organiseren. Bij de start van de kaartverkoop was er direct een ware run op kaarten voor het concert op 14 mei. ‘Het eerste concert is nagenoeg uitverkocht! Wat mooi om het nieuwe jaar op deze manier te beginnen en wat heerlijk om te voelen dat mijn fans net zo uitkijken naar het concert als ikzelf’, aldus Jeroen.

Na acht hitsingles, twee albums en een gepland derde studio-album in april staat Jeroen op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei 2011 opnieuw in de door hem zo geliefde Heineken Music Hall. Wie in 2007 en 2008 bij de concerten van Jeroen in de Heineken Music Hall is geweest, weet wat hij kan verwachten: een energieke show vol hits, gastartiesten en vooral heel veel Jeroen. Naast hits als ‘Jij Bent Zo’, ‘Eén Wereld’, ‘Betekenis’ en ‘Werd De Tijd Maar Teruggedraaid’, zal Jeroen ook enkele songs van zijn nieuwe album ten gehore brengen en uiteraard ook zelf achter de vleugel plaatsnemen.

Kaarten voor de show op vrijdag 13 mei 2011 zijn nu verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl, 0900-9000 8000 (45 cpm) en de Ticketpoint verkooppunten. Voor de show op zaterdag 14 mei 2011 zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek