Vanvelzen live live concert op 4 juni 2011 in de HMH, Amsterdam – kaartverkoop gestart

Ticketmaster

Kaartverkoop via SeeTickets. Meer info via de HMH site.

VanVelzen Live Live! op 4 juni in de Heineken Music Hall!

Samen met zijn band zal VanVelzen een avondvullend concert geven op 4 juni as.

Zoals je van VanVelzen gewend bent, beleef je een spraakmakende muzikale show door een van de meest innemende en onderhoudende gastheren van Nederland. Natuurlijk trakteren VanVelzen en band je op een aantal muzikale verrassingen. Dus zorg dat je erbij bent, dan wordt Live Live! dubbel zo gezellig!

VanVelzen: ‘Hoe cliché het ook klinkt, dit is toch weer een droom die uitkomt. Twee en een half jaar geleden stond ik hier in het voorprogramma van Kelly Clarkson, en nu mag ik er zelf spelen. We gaan er echt iets heel bijzonders van maken.’

Na het succes van de Take Me In Clubtour en de uitverkochte Hear Me Out Theatertour staat VanVelzen op zaterdag 4 juni a.s. met Live Live! in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Boek nu je tickets, voordat je te laat bent!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek