Wolter Kroes op 17 december in de HMH, Amsterdam – kaartverkoop begonnen

Ticketmaster

Kaarten via Ticketmaster. Meer info via HMH site.

Wolter Kroes in de Heineken Music Hall!

2011 wordt een druk jaar voor Wolter Kroes. Aanstaande vrijdag, 21 januari, verschijnt zijn nieuwe single “Laten we gaan”. Dit is de eerste single van zijn nieuwe album die eind maart zal uitkomen. Wolter zal 17 december 2011
het jaar in stijl afsluiten met een concert in Heineken Music Hall.

Wolter: “Ik kijk al een tijd uit naar dit jaar. Er gaat zoveel gebeuren.. Mijn inmiddels 7e studioalbum komt binnenkort uit en de reacties op de eerste single zijn geweldig. Niets is mooier om dit jaar dan met een groot concert in Heinken Music Hall af te sluiten. Ik heb daar al eerder 5 uitverkochte shows mogen geven en kan dus uit ervaring zeggen dat het een waanzinnig feest gaat worden”.

Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via www.wolterkroes.nl en via Ticketmaster. Voorverkoop is meteen begonnen!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek