Kofi Baker’s tribute to Cream op 13 mei in de Boerderij, Zoetermeer – vvk vanaf zaterdag

Ticketmaster

Kofi Baker’s (zoon van Ginger Baker) band is het ultieme eerbetoon aan Cream. De combinatie van Cream’s innovatieve en experimentele stijl gespeeld door de virtouze muzikante Kofi Baker, Tony Spinner en Ric Fierabracci. Ze weten de sfeer en energie van de jaren ’60 en ’70 te vangen en voegen hun eigen, kenmerkende geluid toe. Frontman Tony Spinner zingt en zorgt voor fantastische gitaarsolo’s, Ric Fierabracci legt sterke en vernieuwende baslijnen neer en Kofi Baker hanteerd complexe polyritmiek, geleerd van zijn vader. Kofi Baker’s Tribute to Cream bevat tevens nummers van Blind Faith en Jimi Hendrix.

Meer info. Voorverkoop vanaf a.s. zaterdag 22 januari 10u00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek