Kylie Minogue concert (Aphrodite – Les Folies Tour 2011) op 17 maart verplaatst naar Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Het concert van Kylie Minogue van donderdag 17 maart wordt verplaatst van Arnhem naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Het management laat in een verklaring weten: “Door omstandigheden buiten onze macht, zijn we genoodzaakt het concert van 17 maart 2011, oorspronkelijk gepland voor het GelreDome XS in Arnhem te verplaatsen naar de Heineken Music Hall in Amsterdam op dezelfde datum. Fans woonachtig in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zullen blij zijn met het nieuws van de overgang naar de meer centrale locatie. Kaarten voor de show in Arnhem blijven geldig voor de nieuwe locatie en kaarthouders ontvangen een e-mail met de details van de verhuizing en de mogelijkheid tot restitutie. Excuses voor enig ongemak. Alle andere shows voor Aphrodite-Les Folies Tour 2011 blijven ongewijzigd en hebben nog een aantal goede kaarten! Mis het niet!”

KYLIE – Aphrodite – Les Folies Tour 2011
Donderdag 17 maart 2011
HMH – Amsterdam
Entree: € 55 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Radio partner van Kylie Aphrodite – Les Folies Tour 2011: Q-Music
De kaartverkoop voor dit concert loopt via Livenation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek