Pam Ann op 24 maart in theater Tuschinski te Amsterdam met de ‘You F’Coffee’ European Tour 2011

Ticketmaster

Pam Ann op 24 maart 2011 met nieuwe show in Tuschinski Amsterdam

Na haar razendsnel uitverkochte show in het Tuschinski Theater in 2009, geeft de Australische comedienne Caroline Reid – alias Pam Ann – op 24 maart 2011 opnieuw een show in het Tuschinski Theater in Amsterdam.
De voorverkoop voor deze nieuwe show uit de ‘You F’Coffee’ European Tour 2011 start aanstaande vrijdag 28 januari om 10.00 uur via Live Nation.

Pam Ann is het alter-ego van de Australische comedienne Caroline Reid. In het beruchte karakter Pam Ann is zij de belichaming van een glamorous stewardess met een jaren 60 uniform en met een knipoog naar de legendarische luchtvaartmaatschappij Pan Am. Reid, die haar eigen talkshow had in Australië, wist Pam Ann om te zetten in een wereldwijd fenomeen. Ze toerde met Cher, was onderdeel van de cabin crew van Elton John’s privéjet en zelfs Madonna is fan, die Pam omschrijft als “cruelly funny”.

In haar show neemt ze de luchtvaart op de hak, met sketches over de mediastereotypen van een aantal van de grootste internationale luchtvaartmaatschappijen. Haar hilarische en scherpe portretten maken dat zelfs de luchtvaart idolaat van haar is. Pam Ann was in 2007 zelfs de ster in een zeer succesvolle virale campagne voor British Airways, die meer dan twee miljoen keer gezien is.

Na haar zeer succesvolle tour in 2009 door Europa, Verenigd Koninkrijk, IJsland, Canada, Australië en Amerika, weet Pam Ann wereldwijd steeds tours uit te verkopen. In 2011 gaat Pam Ann wederom de hele wereld over, inclusief Zuid-Afrika en Azië.

PAM ANN
‘You F’Coffee’ European Tour 2011

Donderdag 24 maart 2011
Pathé Tuschinski Theater – Amsterdam
Entree: € 40 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 28 januari om 10.00 uur via Live Nation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek