Extra show Pam Ann op 25 maart in theater Tuschinski te Amsterdam

Ticketmaster

Wegens grote belangstelling voor de show van Pam Ann op 24 maart in Tuschinski is besloten een extra show toe te voegen op 25 maart.

De voorverkoop voor de show van vrijdag 25 maart uit de ‘You F’Coffee’ European Tour 2011 start morgen, woensdag 2 februari om 10.00 uur, via Live Nation. Voor de show van donderdag 24 maart zijn ook nog enkele kaarten beschikbaar.

Pam Ann is het alter-ego van de Australische comédienne Caroline Reid. In het beruchte karakter Pam Ann is zij de belichaming van een glamorous stewardess met een jaren 60 uniform en met een knipoog naar de legendarische luchtvaartmaatschappij Pan Am. Reid, die haar eigen talkshow had in Australië, wist Pam Ann om te zetten in een wereldwijd fenomeen. Ze toerde met Cher, was onderdeel van de cabin crew van Elton John’s privéjet en zelfs Madonna is fan van haar, die Pam omschrijft als “cruelly funny”.
In haar show neemt ze de luchtvaart op de hak, met sketches over de mediastereotypen van een aantal van de grootste internationale luchtvaartmaatschappijen. Haar hilarische en scherpe portretten maken dat zelfs de luchtvaart idolaat van haar is. Pam Ann was in 2007 zelfs de ster in een succesvolle virale campagne voor British Airways, die meer dan twee miljoen keer gezien is.
Na haar zeer succesvolle tour in 2009 door Europa, Verenigd Koninkrijk, IJsland, Canada, Australië en Amerika, weet Pam Ann wereldwijd steeds tours uit te verkopen. In 2011 gaat Pam Ann wederom de hele wereld over, inclusief Zuid-Afrika en Azië.
In 2009 gaf Pam Ann nog een uitverkochte show in Amsterdam, eveneens in Tuschinski.

‘You F’Coffee’ European Tour 2011
Donderdag 24 maart 2011
Vrijdag 25 maart 2011 – EXTRA SHOW
Pathé Tuschinski Theater – Amsterdam
Entree: € 40 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop voor de show van 25 maart start op 2 februari om 10.00 uur via Live Nation

De shows van Pam Ann zijn een samenwerking tussen Mojo Concerts, Night of Comedy en PIAS Comedy.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek