Extra concert Faithless 24 maart in het Martiniplaza te Groningen a.s. zaterdag in de voorverkoop

Ticketmaster

EXTRA CONCERT FAITHLESS OP 24 MAART IN GRONINGEN

Op donderdag 24 maart geeft Faithless een extra concert in het Martiniplaza in Groningen. Het concert in het Klokgebouw in Eindhoven is uitverkocht. De kaartverkoop voor het concert in Groningen start aanstaande zaterdag om 10.00 uur van Live Nation

De charismatische rapper/zanger Maxi Jazz, dj/toetsenist Sister Bliss en producer Rollo Armstrong wisten wederom een energieke show neer te zetten in een uitverkocht Ahoy eind vorig jaar. Ook de show die de band gaf in het Westerpark in Amsterdam afgelopen zomer was volledig uitverkocht. De band heeft aangegeven na deze twee optredens in maart – in ieder geval voorlopig – geen concerten meer te zullen geven in Nederland.

Midden jaren negentig was Faithless een van de eerste dance-acts die ook op popfestivals wisten te scoren. Opvallend is de in de dancemuziek zeldzame samenstelling: De line-up van Faithless bestaat uit onder andere gitaren en drums in plaats van enkel een dj en zanger. Debuutsingle ‘Salva Mea’ uit 1995 was een grote hit in clubs en later ook in de hitparades. Met performances van latere succesnummers als ‘God is a DJ’, ‘Insomnia’, ‘I Want More’ en ‘We Come One’ staat Faithless immer garant voor een energieke live show. 

Donderdag 24 maart 2011
Martiniplaza – Groningen
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Vrijdag 25 maart 2011 UITVERKOCHT
Klokgebouw – Eindhoven

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via Live Nation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek