Status Quo concert op 3 juni (dag na Dauwpop) in Hellendoorn – kaartverkoop vanaf zaterdag

Ticketmaster

Op vrijdag 3 juni aanstaande keert de Britse rockband Status Quo na bijna tien jaar terug naar Hellendoorn, voor een eenmalig concert op het terrein aan de Luttenbergerweg. Een dag eerder vindt hier het Dauwpop festival plaats. De voorverkoop voor het concert van Status Quo en support acts begint aanstaande zaterdag 5 februari via http://www.statusquo-hellendoorn.nl/.

Status Quo heeft met wereldhits als ‘Whatever You Want’, ‘Rockin All Over The World’ en ‘Roll Over Lay Down’ muziekgeschiedenis geschreven. Als sinds de oprichting in 1962 wordt Status Quo gekenmerkt door hun ongeëvenaarde ‘boogie’ en het stevige ritme. Het concert van Status Quo in Hellendoorn wordt georganiseerd door Ev’Hands, samen met Mojo Concerts. Organisator Rob Telgenkamp verklaart het hoe en waarom: “Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Status Quo in Hellendoorn op het podium stond, dus vonden wij het hoog tijd om ze weer eens uit te nodigen. De band geeft nog altijd steengoede liveshows en is na een periode van bijna vijftig jaar nog altijd springlevend. De vorige keer was het een fantastische dag, die bij menigeen nog in het geheugen gegrift staat. Zo’n dag willen we weer organiseren.”

Er worden binnenkort nog drie supportacts toegevoegd aan deze mooie lange classic dag in de bossen van Hellendoorn.

STATUS QUO EN SUPPORT ACTS
Vrijdag 3 juni 2011
Terrein a/d Luttenbergerweg, Hellendoorn
Aanvang: 16.00 uur
Terrein open: 15.00 uur
Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 5 februari om 10.00 uur via http://www.statusquo-hellendoorn.nl/.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek