10e Rotterdamse Museumnacht op 5 maart 2011

Ticketmaster

De tiende editie van de Rotterdamse Museumnacht 5 maart 2011!

Kijk hier voor meer informatie en om kaartje te verkrijgen

De Rotterdamse Museumnacht is jarig! Vier het spetterende feest mee op 5 maart 2011. De tiende editie van de gezelligste nacht in de Maasstad staat volledig in het teken van het thema 10×010. 46 galeries en musea openen tot diep in de nacht de deuren voor een programma dat bol staat van de spannende tentoonstellingen, feestelijke optredens en een overvloed aan verrassingen. Op je route sta je versteld van 10 + 1 prachtige initiatieven van Rotterdamse kunstenaars en performers.

Met de combikaart leer je Rotterdam pas écht goed kennen. Want niet alleen heb je toegang tot de Museumnacht en maak je de hele dag gebruik van het openbaar vervoer, ook daarna krijg je met de Welcome Card 25% korting op een heleboel cultuur en attracties in de stad zoals musea, theaters en zelfs een rit met de Splashtours!

Kijk hier voor meer informatie en om kaartje te verkrijgen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek