James Blunt concert in Nederland! 3 juli in Park Brakkenstein, Nijmegen – kaartverkoop vanaf zaterdag

Ticketmaster

Aankomende zomer komt James Blunt opnieuw voor een concert naar Nederland. Op zondag 3 juli geeft de zanger een optreden in de buitenlucht in Park Brakkenstein in Nijmegen. De kaartverkoop voor dit open-air concert begint aanstaande zaterdag (19 feb) om 10u00 via LiveNation. Het concert dat James Blunt eerder dit jaar in de Heineken Music Hall geeft is uitverkocht.

Zijn nieuwe album ‘Some Kind Of Trouble’ kwam uit het niets binnen op de tweede plaats van de Album Top 100. Hij evenaart hiermee het succes van zijn twee voorgaande studioalbums, die beide ook een nummer twee positie bereikten. Eind vorig jaar kwam de eerste single ‘Stay The Night’ uit. Deze single bevindt zich al meer dan 20 weken in de airplaylijst en stond geruime tijd op nummer één. Hiermee heeft James zijn vierde nummer 1 airplayhit in Nederland binnen gehaald.
In 2005 brak James Blunt door met zijn debuutalbum ‘Back To Bedlam’ met daarop de megahit ‘You’re Beautiful’. Deze single stond maar liefst 27 weken in de Nederlandse Top 40 en bereikte de nummer 1 positie. Met het tweede album ‘All The Lost Souls’ wist de zanger opnieuw menig fan te raken.  In 2007 werd hij genomineerd voor vijf Grammy Awards.

Q-music presents
JAMES BLUNT  + support act
Zondag 3 juli 2011
Park Brakkenstein – Nijmegen
Aanvang: 19u45
Terrein open: 18u00

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag (19 feb) om 10u00 via LiveNation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek