Extra concert op 11 juni van Neil Diamond in de Ahoy te Rotterdam is in de voorverkoop

Ticketmaster

Afgelopen zaterdag is de voorverkoop voor het concert van Neil Diamond op donderdag 9 juni begonnen. De kaartverkoop verloopt dusdanig goed dat er zojuist een tweede concert van de Amerikaanse zanger is toegevoegd. Ook op zaterdag 11 juni komt Neil Diamond voor een live optreden naar de Rotterdamse Ahoy.

Tijdens beide optredens neemt Neil Diamond zijn fans mee op een ’trip down memory lane’. Alle hits die ervoor gezorgd hebben dat hij nog altijd één van de grootste performers ooit is, komen voorbij. Klassiekers als Cherry Cherry, Holly Holy, Cracklin’ Rosie, Song Sung Blue, You Don’t Bring Me Flowers, Solitary Man, Sweet Caroline, Love on the Rocks, Desiree en Shilo zullen dus ongetwijfeld niet ontbreken in Rotterdam. Voor de shows van Neil Diamond zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Neil Diamond heeft inmiddels een muzikale carrière van ruim vijftig jaar achter de rug en meer dan 128 miljoen platen verkocht. Ook heeft hij 37 Top 10 singles en 16 Top 10 albums op zijn naam staan. In 2008 verscheen het alom bejubelde album ‘Home Before Dark’, die net als het in 2005 verschenen ’12 Songs’ geproduceerd is door Rick Rubin. Beide albums werden een groot succes, ‘Home Before Dark’ kwam zelfs direct binnen op nummer 1 in de Amerikaanse Charts. Het laatste album van Neil Diamond dateert van november 2010 en is getiteld ‘Dreams’. Op dit album covert hij zijn persoonlijke favoriete nummers van onder andere The Beatles, Bill Withers en Leonard Cohen.

Neil Diamond is opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, twaalf keer genomineerd voor een Grammy, alsmede onderscheiden met zowel een Golden Globe als de felbegeerde Life Time Achievement Award. In maart 2011 krijgt Neil Diamond een ster in de Rock and Roll Hall of Fame. Redenen te over dus om een bezoek te brengen aan de live concerten van Neil Diamond, op donderdag 9 en zaterdag 11 juni in Ahoy Rotterdam.

Donderdag 9 en zaterdag 11 juni 2011
Ahoy, Rotterdam
Entree: € 53,- / € 57,- / € 59,- / € 63,- (excl. servicekosten)
Entree Ticket de Luxe: € 179,- (excl. servicekosten). Let op: er zijn alléén nog Ticket de Luxe kaarten voor zaterdag 11 juni beschikbaar.
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop is reeds begonnen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek