Korn (23 juni) en The National (13 juli) deze zomer naar 013, Tilburg

Ticketmaster

The National komt deze zomer terug naar Nederland. Op woensdag 13 juli geeft de band een optreden in de Dommelsch Zaal van 013, Tilburg. Het laatste album van de groep – ‘High Violet’ – eindigt in 2010 in de hoogste regionen van menig eindlijst. Niet alleen in Nederland struikelen journalisten en liefhebbers overigens over de superlatieven, overal lijkt men een arsenaal aan loftrompetten uit de kast te trekken om het fraaie en donkere geluid van deze vijf Amerikanen te prijzen. Het toonaangevende Britse muziekblad Q roept de gelauwerde langspeler bijvoorbeeld uit tot beste plaat van 2010. Vorige week zorgde de band als grote publiekstrekker voor uitverkochte edities van het Cross-linx-festival, nu kondigt The National aan om deze zomer terug te komen naar ons land.
Tickets voor the National.

Niet alleen met The National heeft 013 een grote band vast weten te leggen, maar ook met Korn hebben ze een wereldberoemde band in juni op het affiche staan. Op donderdag 23 juni komen de pioniers van de nu-metal namelijk voor een exclusieve show naar 013, Tilburg. Bijzonder, aangezien de Amerikaanse band normaliter in veel grotere zalen of op festivals speelt. De platen ‘Life Is Peachy’ en – vooral – ‘Follow The Leader’ bezorgen de band rond zanger Jonathan Davis ook mainstream succes. En dat wordt de jaren daaropvolgend geconsolideerd. Korn verdwijnt vervolgens nooit echt van de kaart en blijft altijd prima platen maken, wat het laatste album, Korn III: Remember Who You Are wederom bewijst.
Tickets voor KoRn.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek