Concert Bruno Mars op 5 juli in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Op 5 juli 2011 geeft Bruno Mars een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
De voorverkoop voor dit concert begint vrijdag 11 maart 10.00 uur via Live Nation

De nieuwste popsensatie van dit moment, Bruno Mars, bewees gisteren in Paradiso al dat hij een met een show die stond als een huis een compleet uitverkochte zaal op zijn kop kan zetten. Reden te meer voor een concert in de Heineken Music Hall op 5 juli. Het concert in Paradiso was binnen enkele uren uitverkocht.

De zanger en producent Bruno Mars, zijn echte naam is Peter Hernandez Jr, was voordat zijn solocarrière vorig jaar een vlucht naam al een bekend producer voor artiesten als Brandy, Flo Rida, Sean Kingston, Adam Levine (Maroon 5) en Cee-Lo Green. Daarnaast werkte hij samen met B.o.B en met Travie McCoy voor het nummer ‘Billionaire’. Ook Wavin’ Flag van K’naan is deels van zijn hand.
Mars’ debuutalbum Doo-wops & Hooligans kwam op nummer 1 binnen in de album charts en de eerste single ‘Just The Way You Are’ (‘JTWYA’) was en is nog steeds een airplay-hit. De tweede single van dit album, ‘Grenade’, was nummer 1 in de Top 40 en Mega Top 50.
Bruno Mars was genomineerd voor een aantal belangrijke prijzen, waaronder 7 Grammy Awards, waarvan hij er een won voor Beste Mannelijke Popzanger voor ‘Just The Way You Are’.
In Nederland opende Mars tevens op vrijdag 21 januari de finale van The Voice Of Holland.

Q-music presents

BRUNO MARS
+ support act

Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 36 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start vrijdag 11 maart om 10.00 uur bij Live Nation

.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek