Guano Apes op 5 februari 2012 naar 013, Tilburg! Vvk vanaf morgen

Ticketmaster

Het duurt nog even, maar liefhebbers van de Duitse rockgroep Guano Apes kunnen zondag 5 februari 2012 alvast in hun agenda’s noteren. Die dag staat het gezelschap rond zangeres Sandra Nasic in 013 voor een exclusief concert in de Benelux! De Duitsers teren niet op oude roem, zoals de megahits Open Your Eyes, Big In Japan en Lords Of The Boards, maar hebben een nieuw album opgenomen. ‘Bel Air’, zoals het kleinood heet, verschijnt in april. De eerder aangekondigde clubshow in de Melkweg was binnen no-time uitverkocht, maar liefhebbers zonder ticket krijgen een extra kans. Daarvoor moet nog enig geduld opgebracht worden: Guano Apes speelt op zondag 5 februari 2012 exclusief in 013, Tilburg.

De voorverkoop start aanstaande donderdag 10 maart al via Ticketservice Nederland en 013 Boxoffice.

De rest van het voorverkoop programma voor deze week volgt, zoals gebruikelijk, morgen.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek