Limp Bizkit naar Nederland! Concert 7 juli in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Na twee uitverkochte shows in 2010 (Effenaar en Heineken Music Hall), komt Limp Bizkit in 2011 terug met een nieuwe live show, alsook een nieuwe plaat. Op donderdag 7 juli staat de Amerikaanse rockband voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor het concert van Limp Bizkit begint aanstaande vrijdag 11 maart om 10.00 uur.
Enkele wapenfeiten over één van ‘s werelds grootste rockbands, Limp Bizkit: De plaat ‘Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water’ uit 2000 verkocht in de eerste week na verschijnen één miljoen exemplaren en dat is nog altijd een recordaantal. In totaal heeft Limp Bizkit wereldwijd al ruim 40 miljoen albums verkocht. De band heeft grote hits gescoord met onder andere ‘Nookie’, ‘Faith’, ‘Take A Look Around’ en ‘Break Stuff’ en diverse awards in de wacht gesleept, waaronder meerdere MTV Europe Music Awards, een MTV Video Music Award en een American Music Award. ‘Gold Cobra’, zo heet het nog te verschijnen nieuwe album van Limp Bizkit. De exacte datum waarop deze uitkomt is nog onbekend, maar hij is onderweg!

De krachtige rockband uit Jacksonville, Florida is sinds vorig jaar weer terug in de oude formatie, ínclusief gitarist Wes Borland. Maar ook Sam Rivers (bassist), John Otto (drummer) en sampler DJ Lethal zijn naast frontman, zanger Fred Durst van de partij. Wes Borland en Fred Durst verklaren: “Regardless of where our seperate paths have taken us, we recognize there is a powerful and unique energy with this particular group of people we have not found anywhere else. This is why Limp Bizkit is back.’
LIMP BIZKIT
Donderdag 7 juli 2011
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 45,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 11 maart om 10.00 uur via: www.livenation.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek