Concert 3 Doors Down op 22 juni in Klokgebouw, Eindhoven – kaartverkoop vanaf morgen

Ticketmaster

Op woensdag 22 juni 2011 komt de Amerikaanse band 3 Doors Down voor een eenmalig concert naar het Klokgebouw in Eindhoven. De show maakt onderdeel uit van de ‘The Time of my Life Tour’. De voorverkoop voor het concert van 3 Doors Down begint a.s. vrijdag 11 maart om 10.00 uur via Livenation.

Het uit Escatawpa, Mississippi afkomstige 3 Doors Down breekt in het jaar 2000 wereldwijd door met hun eerste single ‘Kryptonite’, van het debuutalbum ‘The Better Life’. Elf jaar later zijn we diverse Awards, ruim 15 miljoen verkochte platen en niet minder dan zes Amerikaanse nummer één hits verder. Behalve ‘Kryptonite’ hebben ook ‘Duck & Run’, ‘Loser’, ‘Be Like That’, ‘When I’m Gone’ en het melancholische ‘Here Without You’ de hoogste positie bereikt aan de andere kant van de oceaan. De laatste single ‘When You’re Young’, afkomstig van het nog te verschijnen nieuwe vijfde album ‘Time of My Life’ is inmiddels veelvuldig te horen op de Nederlandse radio en gaat ongetwijfeld hoge ogen gooien. De muziek van 3 Doors Down varieert van stevige rock tot krachtige ballads. De band is een meester in het produceren van hitgevoelige nummers en is daarmee één van de meest populaire en consistente rockbands uit de recente geschiedenis.

3FM presents
3 DOORS DOWN & Special Guest – The Time of my Life Tour
Woensdag 22 juni 2011
Klokgebouw, Eindhoven
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint a.s. vrijdag 11 maart via Livenation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek