Hip Hop Kemp 2011 een driedaags hiphopfestival in Tsjechië vanaf 18 augustus 2011

Ticketmaster

HIP HOP KEMP 2011

Het internationaal vermaarde hiphopfestival Hip Hop Kemp wordt ieder jaar in augustus gehouden in het oosten van Bohemen in Tsjechië. Wereldsterren als Talib Kweli, Q-TIP, Charli 2na, Bootcamp Clik en Edo G en Masta Ace hebben hier op de bühne gestaan. Maar ook lokale helden, opkomende, toekomstige sterren, graffitiartiesten en breakdancers laten hun skills zien op een van de vele podiums van het Festival Park in Hradec Králové.

Sinds de eerste editie in 2002 is het festival uitgegroeid van een … meer lezenfeestje voor intimi tot de place to be voor fans van over de hele wereld. Naast hiphop is er ook ruimte voor subgenres als grime, dubstep en club music.

Kijk hier voor meer informatie en om je kaarten te kopen bij Eventim, het officiële verkooppunt.

.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek