Ryan Adams op 28 juni met een akoestisch concert in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam

Ticketmaster

Op dinsdag 28 juni geeft Ryan Adams een akoestisch concert in de Grote Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Zojuist heeft Ryan Adams zijn Europese tour aangekondigd. Het eerste concert is op 10 juni in Stockholm en zijn tour eindigt op 28 juni in Amsterdam. Dit is de eerste keer sinds 2008 dat Ryan Adams in Europa optreedt. 

Na een stilte van twee jaar bracht Ryan Adams vorig jaar op zijn eigen label de metalplaat ‘Orion’ uit en later dat jaar het dubbelalbum ‘III/IV’. Dit laatste album was echter al in 2007 opgenomen. Momenteel werkt hij samen met producer Glyn Johns aan een nieuw album.

Ryan Adams maakte zeven jaar lang als frontman deel uit van de groep ‘Whiskeytown’. Nadat hij deze band vaarwel zei en besloot alleen verder te gaan, nam zijn solocarrière direct grote vormen aan. Zijn debuutalbum ‘Heartbreaker’ kreeg lovende kritieken van de pers en ook het publiek sloot Adams meteen in de armen. Zijn doorbraak in Nederland was in 2001 met zijn tweede album ‘Gold’ en de bijbehorende single ‘New York, New York’.   

RYAN ADAMS –  An Acoustic Performance

Dinsdag 28 juni 2011
Het Concertgebouw – Amsterdam, Grote Zaal
Entree: € 46, € 43, € 40, € 37 en € 34 (excl. administratiekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Aanstaande woensdag begint er een pre-sale voor dit concert via http://www.concertgebouw.nl/. De reguliere kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via http://www.concertgebouw.nl/. Maximaal 6 kaarten per persoon.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek