Concert Deep Purple op 2 december 2011 in GelreDome XS, Arnhem

Ticketmaster

Op vrijdag 2 december 2011 geeft Deep Purple een bijzonder concert in GelreDome XS Arnhem. Bijzonder omdat een groot orkest het concert muzikaal zal begeleiden. De voorverkoop voor het concert van Deep Purple met orkest begint aanstaande vrijdag 25 maart.

De muziek van Deep Purple heeft een onbeperkte houdbaarheidsdatum en zo heeft de band ons land ook al meerdere malen getrakteerd op een live optreden. Het aantal concerten waarbij een orkest betrokken was, is echter op één vinger te tellen. Opgericht in 1968 heeft de legendarische Britse hardrockband inmiddels vele tijdloze klassiekers op zijn naam staan. De grootste hit ‘Child in Time’ dingt jaar in jaar uit mee naar de nummer 1 positie in de Top 1000 Allertijden. Maar ook nummers als ‘Smoke on the Water, ‘Hush’ en ‘Strange Kind of Woman’ staan in de kast van elke rockliefhebber. Dat Deep Purple in hun meer dan 40 jarige bestaan nogal wat wisselingen in de bandbezetting heeft gekend, neemt elke fan graag voor lief. De ijzersterke vintage rock van Deep Purple blijft overeind en zal ook in de Arnhemse GelreDome XS weer indruk maken, op vrijdag 2 december 2011. Met orkest.

DEEP PURPLE IN CONCERT WITH ORCHESTRA

Vrijdag 2 december 2011
GelreDome XS, Arnhem
Entree: € 69,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 maart om 10.00 uur via Live Nation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek