Groupon deal vd dag: Kaartje balletvoorstelling ‘Sylvia’ in het Muziektheater, Amsterdam met 55% korting

Ticketmaster

Deal van de dag bij Groupon: MEERKEUZEDEAL –  toegangskaartje voor ‘Sylvia’ van Het Nationale Ballet @ Het Muziektheater. Kies uit voorstellingen op zo 3, do 7 of za 9 april (waarde tot € 52,50). Bespaar € 27,25.

Highlights
  • Choreografie van John Neumeier, één van de laatste grote ‘verhalenvertellers’ in het klassieke ballet
  • In het prachtige Muziektheater in hartje Amsterdam
  • Eigentijdse vlammende liefde en dodelijke hartstocht in een klassiek balletdrama
  • Je vindt je groupon in “Mijn Account”, na afloop van deze deal
Voorwaarden
  • Je groupon is op zondag 3 april (14:00), donderdag 7 april (20:15) en zaterdag 9 april (20:15) te gebruiken
  • Niet i.c.m. andere acties
  • Exclusief reserveringskosten à € 2
  • Online reserveren o.v.v. je grouponcode is verplicht, zie je groupon

Bestel nu je kaarten met korting via Groupon.

Wie onlangs Black Swan met Oscarwinnares Nathalie Portman heeft gezien is de bikkelharde danswereld niet ontgaan. Al is dit een film van extremen, één ding is zeker: een balletdanserdanser(es) werkt keihard. Het resultaat is veelal een prachtige, bijna magische, voorstelling. Zo’n klassieker is ‘Sylvia’: die voorstelling door Het Nationale Ballet maak je nu mee voor de helft van de prijs.

John Neumeier maakte, als één van de laatste grote ‘verhalenvertellers’ in het klassieke ballet, in 1997 Sylvia op uitnodiging van het Ballet van de Parijse Opéra. Hij concentreerde zich op de hoofdlijnen uit de oorspronkelijke balletgeschiedenis dat draait om het hartverscheurende gegeven dat ook een perfecte liefde kan mislopen. Vlammende liefde en dodelijke hartstocht dus in een onweerstaanbaar klassiek balletdrama. Het speelt zich af in een Arcadische wereld, waar de nymphe Sylvia en de jonge herder Aminta verliefd worden op elkaar. Maar door intriges van mythologische figuren als Eros, Orion en Diana dreigen zij hun liefde mis te lopen.

Het Muziektheater Amsterdam, gelegen in hartje Amsterdam aan de Amstel, is de thuisbasis voor Het Nationale Ballet en De Nederlandse Opera. Dit theater presenteert naast deze producties ook gezelschappen en producties uit binnen- en buitenland. Inmiddels heeft een groot aantal artiesten de revue gepasseerd: de Merce Cunningham Dance Company, het Ballet Gulbenkian, de Batsheva Dance Company, maar ook grootheden als Leonard Cohen, Tracey Chapman en Neil Young. Nu dus de beurt aan ‘Sylvia’.

Het Nationale Ballet @ Het Muziektheater Amsterdam

Amstel 3, 1011 PN Amsterdam
http://www.het-muziektheater.nl/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek