Arcade Fire concert op 29 augustus in Heineken Music Hall (HMH), Amsterdam

Ticketmaster

Op maandag 29 augustus komt Arcade Fire naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag 1 april om 10u00 via Livenation.

Arcade Fire had al een grote schare volgers in Nederland en na de veelgedraaide singles ‘Month of May’, ‘We Used To Wait’ en ‘Ready To Start’ bereiken ze ook het grotere publiek. De stream van het recente concert van de Canadese band in New York’s Madison Square Garden is online wereldwijd 1,8 miljoen keer bekeken.
Afgelopen augustus kwam hun derde studioalbum ‘The Suburbs’ uit, welke nummer één was in zeven landen. Met dit album werd Arcade Fire dit jaar de opvallende winnaar van de Grammy Award voor Best Album en leverde het ze naast de Brit Award voor Best International Group ook de Brit Award voor Best International Album op. Een Grammy Award geldt over het algemeen als een award voor meer mainstream artiesten, maar de onderscheidende indierockband wist hem terecht binnen te slepen.

3VOOR12 presenteert…
ARCADE FIRE
+ support act
Maandag 29 augustus 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 20u00
Presale start woensdag 30 maart om 09u00 via: http://www.arcadefire.com/
Reguliere kaartverkoop start vrijdag 1 april om 10u00 via Livenation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek