Extra concert Joe Bonamassa op 5 oktober in Carre, Amsterdam

Ticketmaster

Wegens grote belangstelling voor de concerten van Joe Bonamassa op 6 en 7 oktober in Carré is besloten een extra show toe te voegen op 5 oktober. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande vrijdag 1 april om 10u00 via Livenation. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de twee andere shows.

Met zijn virtuoze gitaarspel en geweldige stem weet Joe Bonamassa de blues naar het jonge publiek te brengen. Niet voor niets wordt hij in zijn thuisland Amerika omschreven als de grootste sensatie binnen de blueswereld. In 2008 werd Joe Bonamassa door Blues Wax en Guitar Player benoemd tot ‘Beste Blues Gitarist’ en ‘Artiest van het Jaar’. 

Joe Bonamassa’s nieuwe album ‘Dust Bowl’ is onlangs uitgebracht. Dit is alweer het twaalfde album van de nog maar 33-jarige zanger. Op het album zijn duetten te vinden met Vince Gill, John Hiatt en Glenn Hughes en werd net als vijf van zijn vorige albums geproduceerd door Kevin “Caveman” Shirley (Led Zeppelin, Aerosmith, Black Crowes).
 

JOE BONAMASSA
Woensdag 5 oktober 2011 EXTRA CONCERT
Donderdag 6 en vrijdag 7 oktober 2011
Carré – Amsterdam
Aanvang: 20u00
Kaartverkoop voor het extra concert op 5 oktober start aanstaande vrijdag om 10u00 via Livenation

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek