Frans Bauer concerten op 28 en 29 oktober 2011 in Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Frans Bauer op 28 & 29 oktober 2 keer optreden in Ahoy, Rotterdam: voor het eerst zal Frans Bauer een concert ‘in the round’ geven. Het podium komt in het midden van de zaal te staan, waardoor Frans dichterbij en letterlijk tussen zijn fans staat. Net als alle voorafgaande edities belooft “Frans Bauer, Live In Ahoy 2011” een ongekend spektakel te worden.

Kaartverkoop begint 31 maart. Meer info via Ahoy.

In de 2,5 uur durende show komen een aantal van zijn nieuwste liedjes voorbij, maar bovenal het complete arsenaal van al zijn hits. Niet minder dan een 16-koppig showorkest begeleidt de ongekroonde keizer van het Nederlandstalige lied. Frans Bauer ontvangt tevens een aantal verrassende gastartiesten.

Locatie: Sportpaleis Ahoy Organisatie: Frans Bauer Concert B.V.
Aanvang: 20.00 uur Website: www.fransbauer.nl
Start kaartverkoop: donderdag 31 maart 2011
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek