Elvis ‘The King’ Presley in Concert op woensdag 7 maart 2012 in de Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Na een compleet uitverkocht concert in Ahoy vorig jaar komt de spectaculaire productie rondom ‘The King’ op woensdag 7 maart 2012 terug naar Rotterdam. De show Elvis Presley in Concert brengt de originele bandleden van Elvis Presley live terug bij elkaar op het podium met een levensgroot geprojecteerde Elvis.

De kaartverkoop voor dit concert begint vrijdag 15 april om 10.00 uur.

Na de dood van Elvis is een aantal vaste bandleden van de legendarische zanger begonnen met deze succesvolle reeks concerten, toen nog onder de naam ‘Elvis: The Concert’. Het concept van de show is om bezoekers een authentiek Elvis Presley concert te laten meemaken. Op het podium staat een zestienkoppig orkest onder leiding van dirigent Joe Guercio aangevuld met leden uit de originele TCB band en Elvis’ achtergrondzangeressen ‘The Sweet Inspirations’. Tijdens deze concerten worden beelden van Elvis op grote schermen afgespeeld en spelen de muzikanten live mee. De enige vooraf opgenomen muziek die je hoort in deze show is Elvis Presley’s stem.

De gebruikte Elvis concertbeelden komen voornamelijk uit ‘Elvis, That’s The Way It Is’ (1970) en de historische wereldwijde televisie special ‘Elvis: Aloha from Hawaii’ (1973), die via satteliet werd uitgezonden. Deze editie van Elvis Presley in Concert bevat ook nieuw beeldmateriaal en nummers van ‘Elvis on Tour’ (1972) en een aantal andere verrassingen. De opnamen van Elvis stem en zijn aanwezigheid op het scherm zijn zo krachtig, de interactie met de liveband en zangers zo naadloos en de reactie van het publiek zo enthousiast, dat je na een aantal nummers al bijna vergeet dat Elvis er niet in persoon bij is.

Woensdag 7 maart 2012
Ahoy –  Rotterdam
Entree: € 45, € 42, € 39, € 37 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop start vrijdag 15 april om 10.00 uur via Live Nation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek