Zondag 10 juli concert Ricky Martin in de Heineken Music Hall te Amsterdam

Ticketmaster

Op zondag 10 juli geeft pop- en latin superster Ricky Martin een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
De voorverkoop voor dit concert start aanstaande donderdag 21 april om 10.00 uur.

Veelvuldig Grammy winnaar Ricky Martin is de grootste latin music figuur van deze generatie en geliefd bij fans over de hele wereld. 
Ricky Martin stond al vroeg in de spotlights als Latijns Amerikaans tieneridool en zanger van de band Menudo. Vanaf 1991 ging hij solo en met succes: Hij bracht vier Spaanstalige albums uit voordat in 1999 zijn eerste Engelstalige cd verscheen.

De definitieve doorbraak kwam in 1995 toen hij zijn single ‘Maria’ uitbracht. Niet veel later werd hij wereldwijd omarmt met zijn WK voetbal single (1998) ‘La Copa de la Vida’ en het aanstekelijke ‘Livin’ La Vida Loca’ uit 1999.

Vele albums volgden en in februari van dit jaar is na twee jaar afwezigheid ‘Musica + Alma + Sexo’ (Music, Soul, Sex) verschenen. De eerste single van deze cd, ‘The Best Thing About Me Is You’ is een duet met Joss Stone.

Ricky Martin heeft ook een eigen stichting, The Ricky Martin Foundation, waarmee hij zich inzet voor kinderrechten en de bescherming van kinderen in de hele wereld.

Het Amerikaanse Billboard benoemde Martin tot ‘An international pop icon and Latin Music’s Global Ambassador’ en door de Latin Recording Academy werd hij uitgeroepen tot ‘Person Of The Year’. Ricky Martin heeft meer dan 60 miljoen albums in zijn carrière verkocht.

De laatste keer dat Ricky Martin een concert gaf in Nederland was in april 2006.

RICKY MARTIN
Musica Alma Sexo – World Tour

Heineken Music Hall – Amsterdam
Zondag 10 juli 2011
Entree: € 76, € 56
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start donderdag 21 april om 10.00 uur via Live Nation.
Weet waar je koopt en koop alleen bij de officiele verkooppunten.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek