Peter Frampton concert op 19 november 2011 in de HMH, Amsterdam – vvk 23 april

Ticketmaster

Peter Frampton brengt met ‘FRAMPTON COMES ALIVE! 35th ANNIVERSARY TOUR’ uniek concert naar Amsterdam. Dit optreden zal plaatsvinden op 19 november 2011 in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Voorverkoop begint a.s. zaterdag 23 april 2011 om 10u00 via TicketMaster.

Rock icoon Peter Frampton brengt zijn éénmalige Frampton Comes Alive! 35th Anniversary World Tour naar de Amsterdamse Heineken Music Hall. Op zaterdag 19 november zullen rockhits als ‘Show Me The Way’, ‘Baby I Love Your Way’ en ‘Do You Feel Like We Do’ elkaar opvolgen in een 3 uur durende show.

Het is voor het eerst in meer dan 30 jaar dat de meestergitarist/zanger het totale repertiore van zijn wereldwijde succesplaat zal spelen. Daarnaast zal ook een greep worden gedaan uit de met Grammy Awards bekroonde carrière van Frampton.

Peter Frampton geldt als één van de meest fameuze artiesten en gitaristen uit de rockhistorie. Op 16-jarige leeftijd was hij zanger en gitarist van de Britse band The Herd, op zjn 18e was hij mede-oprichter van één van de eerste supergroepen, rockband Humble Pie. Na Humble Pie begon Frampton aan zijn uiterst succesvolle solo-carrière. Hij speelde voor volle stadions en zijn live album Framton Comes Alive! staat te boek als één van de best verkochte live-albums allertijden.

Om het 35 jarige jubileum te vieren brengt Universal Music een limited edition package uit via www.peterframpton.com. Het bevat onder meer een uniek boekwerk met foto’s en persoonlijke noten van Peter Frampton, het album Frampton Comes Alive! Deluxe Edition en Frampton Comes Alive II Special Edition.

Voorverkoop begint a.s. zaterdag 23 april 2011 om 10u00 via TicketMaster. Meer info.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek