Festival over de grens: SÁZAVAFEST 2011 in Benesov, Tjechië

Ticketmaster

De elfde editie van Sázavafest vindt dit jaar plaats van 4 tot en met 7 augustus, vlakbij de Tsjechische plaats Benešov (dichtbij Praag). Voor de liefhebbers is de voorverkoop meteen begonnen. Officiële verkooppunt is Eventim.

Een van de headliners dit jaar is Alphaville, de legendarische synthpopformatie uit Duitsland. Bij de meeste mensen bekend van de hit ‚Forever Young‘, maar sinds die tijd hebben ze hun oeuvre uitgebreid met als laatste wapenfeit het album ‚Catching Rays on Giant‘. Maar uiteraard is er meer. Wat te denken van Kosheen, Hurts, The Subways en Nouvelle Vague! Verder is er nog een breed aanbod aan lokale Tsjechische bands en artiesten uit Oost-Europa. Ben je niet bang voor onbekende muziek en zoek je een te gek festival voor een schappelijke prijs, dan is Sázavafest echt iets voor jou.

Kaartjes koop je via het officiële verkooppunt Eventim.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek