Marilllion op 29 november in 013, Tilburg – kaartverkoop vanaf 7 mei

Ticketmaster

Op dinsdag 29 november komt de legendarische progrock formatie Marillion voor een optreden naar 013, Tilburg. De band die doorbrak met de wereldhit ‘Kayleigh’ speelde in de afgelopen vijf jaar al drie keer eerder 013 plat, iedere show was ruim van te voren uitverkocht. Het gezelschap bracht dit jaar het live-album ‘Live From Cadogan Hall’ uit. Het album betreft het laatste optreden van de Less Is More Tour en onderstreept de ijzersterke live-reputatie van de band. De verwachting is dat dit tijdens het optreden in 013 niet anders zal zijn. Een Marillion show staat garant voor een uitgebreide show waar nagenoeg alle albums aan bod komen, aangevuld met een spetterende lichtshow en ondersteunende visuals.

De voorverkoop start aanstaande zaterdag 7 mei via 013.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek