Extra optreden Ruth Jacott op 2 juni 2011 in theater Carre, Amsterdam

Ticketmaster

In een avondvullende, theatrale one-woman-show brengt Ruth Jacott een hommage aan haar helden; de zwarte parels van de soulmuziek zoals Tina Turner, Diana Ross, Billie Holiday, Aretha Franklin en Beyoncé. Begeleid door een achtkoppig orkest zingt deze theaterdiva wereldberoemde nummers van deze vedetten. Ze vertelt haar ervaringen met en herinneringen aan hen, evenals haar eigen verhaal (opgetekend door Gooische Vrouwen schrijver Frank Houtappels). In deze voorstelling straalt Ruth Jacott als nooit tevoren en laat ze u voor eens en voor altijd zien wie ze is: Simply the Best.

Ruth Jacott, 2 juni 2011, theater Carre. Kaartverkoop is meteen begonnen. Meer informatie en kaarten.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek