Prince met 3 plusconcerten op North Sea Jazz Festival (NSJF), Ahoy, Rotterdam

Ticketmaster

Het programma van het North Sea Jazz Festival wordt uitgebreid met drie plusconcerten. Op alle dagen treedt Prince op als afsluitende headliner in de Maas. Elke nacht geeft het muzikale multi-talent uit Minneapolis een andere show, met daarin onder andere zijn grote hits. Behalve als plusconcert kaarten in combinatie met een festivalkaart, zijn er voor alle avonden ook losse Prince kaarten te koop. De kaartverkoop voor deze concerten start aanstaande vrijdag 13 mei om 10.00 uur via LiveNation.
Update:
Wegens technische problemen bij Ticket Master is de voorverkoop uitgesteld tot a.s. dinsdag 17 mei om 10u00

Prince is ook op 28 juli te zien in Keulen. Kijk hier!

Prince is en blijft een unieke artiest met zijn funky riffs en intrigerende persoonlijkheid. Tijdens zijn concert in het GelreDome vorig jaar bewees het muzikale genie andermaal zijn uitzonderlijke muzikale klasse. Ook zijn muzikanten behoorden volgens critici tot de besten. Zo werkte hij in het verleden samen met bekende muzikanten als Miles Davis, James Brown en Alicia Keys. Ook werkte hij samen met Larry Graham, Esperanza Spalding, Chaka Khan en Janelle Monáe, artiesten die eveneens dit jaar op het North Sea Jazz Festival te zien zijn.
NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 2011
8, 9 en 10 juli
Ahoy Rotterdam
Met: Ahmad Jamal • Al Jarreau, Jon Hendricks, Kurt Elling With Metropole Orkest • Alain Clark • BB King • Bootsy Collins • Branford Marsalis • Chaka Khan • Chucho Valdés & Omara Portuondo • Eddie Palmieri • Esperanza Spalding • Hancock, Shorter, Miller ‘Tribute To Miles’ • James Blake • Jonathan Jeremiah • Janelle Monáe • Kytecrash • Madeleine Peyroux • Natalie Cole • Paul Simon • Prince • Return To Forever IV • Richard Bona & Raul Midón • Rubén Blades • Rumer • Seal • Selah Sue • Snoop Dogg • Tom Jones and many more
Aanvang Prince: 1.00 (vrijdag en zaterdag), 23.45 (zondag)

Kaartverkoop via www.northseajazz.com, http://www.livenation.nl/artist/prince-tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek