Extra concert Racoon op 22 oktober in Tivoli, Utrecht

Ticketmaster

Extra show wegens groot succes: Racoon ook op 22 oktober naar Tivoli voor een optreden.
De voorverkoop is meteen begonnen.

Als er een prijs moet worden uitgereikt voor sympathiekste band van Nederland, zou Racoon daarvoor zeker op de shortlist staan. En het kwartet uit Zeeland is niet alleen aardig, maar schrijft ook nog eens moeiteloos de ene na de andere lekkere poprocksong met aangenaam akoestisch geluid – hun liefdesliedje Love You More uit 2005 mogen we zelfs een Nederpopklassieker noemen. Voor de opnamen van hun nieuwe album Liverpool Rain (verschijnt 6 mei) trok Racoon naar de Abbey Road-studio in Londen. Eerste single No Mercy is meteen een, eh, lekkere poprocksong met aangenaam akoestisch geluid!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek