Concert Ilse DeLange ‘GELREDOME II’ op 23 maart 2012 in de GelreDome, Arnhem

Ticketmaster

ILSE DELANGE OPNIEUW LIVE IN HET GELREDOME!

 ‘GELREDOME II’ is een feit! Op 23 maart 2012 zal Ilse DeLange met haar band opnieuw een spectaculair live concert geven. Nadat ze afgelopen maart een uitverkocht GelreDome veroverde kan ze niet wachten om thuishaven Arnhem opnieuw plat te spelen. “Ik had het liefst de volgende avond al de tweede show gegeven, het wordt erg moeilijk om nog bijna een jaar te wachten!”, aldus de zangeres. Het concert zal de titel ‘GELREDOME II’ dragen.

De officiële kaartverkoop start vrijdag 27 mei 2011.

 Ilse DeLange is inmiddels één van Nederlands meest succesvolle artiesten. Haar laatste album ‘Next to Me’ stond meerdere weken op nummer één in de Nederlandse hitlijsten, en behaalde de dubbel-platina status, net als haar eerdere albums ‘Incredible’ en ‘The Great Escape’.

 Daarnaast won Ilse zo ongeveer iedere muziekprijs die er te winnen valt: een Edison voor Beste Vrouwelijke Artiest en Beste Nederlandse Artiest, een 3FM Award voor Beste Popartiest en Beste Zangeres, een Gouden Harp, een Gouden Notenkraker en meerdere TMF Awards.

Het concert in 2012 zal weer een onvergetelijke avond worden! De voorbereidingen zijn dan ook nu al in volle gang. Ilse zal tijdens ‘GELREDOME II’ haar nieuwste repertoire ten gehore brengen, maar natuurlijk ook haar grote successen van de afgelopen jaren zoals ‘Next to Me’, ‘The Great Escape’, ‘So Incredible’ en ‘Miracle’.

 * Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 27 mei 2011 via rtltickets.nl

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek