Mary Black op 6 november in concert in Carre, Amsterdam

Ticketmaster

Na haar succesvolle tour in 2009 komt de Ierse zangeres terug naar Nederland voor een exclusief concert in Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 20 mei om 10.00 uur via Livenation.

Black brak in 1983 door in Ierland met haar eerste soloalbum, inmiddels wordt ze wereldwijd geroemd om haar pure, warme en vibrerende stem. Ondanks dat ze vaak bestempeld wordt als folkzangeres, is ze veel meer dan dat. Jazz, pop, country en soul zijn een belangrijk onderdeel van de herkenbare en eigentijdse ‘sound’ van Mary Black. Hitsingles die haar naar de top brachten zijn ‘No Frontiers’, ‘Columbus’ en ‘A Woman’s Heart’. 

In 2009 stond de tour van Mary Black nog in het teken van haar verzamelalbum ’25 Years, 25 Songs’. Nu is ze terug met haar nieuwe single ‘Marguerite and the Gambler’. Dit is de eerste opname voor het langverwachte nieuwe album die later dit jaar zal uitkomen.
MARY BLACK
Zondag 6 november 2011
Carré – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 20 mei om 10.00 uur via Livenation.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek