Motörhead op 29 oktober in Ijsselhallen, Zwolle – voorverkoop vanaf 21 mei

Ticketmaster

De legendarische Engelse metal formatie Motörhead komt in het najaar naar Nederland. Op zaterdag 29 oktober is de band te zien zijn in IJsselhallen Zwolle. Gedurende deze avond zal de formatie hun cd “’The World Is Yours’” presenteren en uiteraard vele bekende nummers ten gehore brengen. De kaartverkoop start zaterdag 21 mei om 10u00 via TicketMaster.

Als klassieke heavy-metal band wist Motörhead eind jaren 70, begin jaren 80 als een van de eersten de energie van punk met metal te combineren. De band tourt nog steeds succesvol de hele wereld rond onder de bezielende leiding van zanger en cultfiguur Lemmy Kilmister.

De zaal is geopend vanaf 18.30 uur.

Voorverkoop:
Kaarten zijn vanaf 21 mei verkrijgbaar via TicketMaster

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek