The Queen Experience op 18 november in Gelredome, Arnhem – Freddie Mercury tribute

Ticketmaster

The Queen Experience: Groots eerbetoon aan Freddie Mercury op 18 november in Gelredome, Arnhem
Exclusieve voorverkoop – reguliere verkoop start morgen (dinsdag 24 mei) via SeeTickets

Op vrijdag 18 november 2011 wordt ongetwijfeld het grootste eerbetoon ooit gebracht aan Freddie Mercury. In 2011, 20 jaar na zijn overlijden, zou Freddie Mercury zijn 65ste verjaardag gevierd hebben. Geniet samen met 35.000 andere mensen nog éénmaal van de talloze hits van Freddie Mercury en de legendarische popgroep Queen.

In het groots opgezette, twee uur durende muzikale en visuele spektakel passeren vele hits van Freddie Mercury & Queen de revue. Leadzanger van The Queen Experience en ster van de show is Joseph Clark. Hij weet op sublieme wijze met zijn band de sfeer op te roepen van de Queen concerten van weleer met Brian May, John Deacon en Roger Taylor.

Zorg dat je erbij bent op 18 november 2011 in het Gelredome, Arnhem.
Profiteer nu van deze exclusieve voorverkoop en bestel vandaag nog!

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek