Zucchero op woensdag 2 november 2011 met zijn Chocabeck World Tour 2011 in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

Zucchero heeft afgelopen woensdag tijdens zijn concert in Rotterdam bekend gemaakt in het najaar terug te komen naar Nederland.

Op woensdag 2 november geeft de Italiaanse zanger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur. 

Vorig jaar november bracht Zucchero Fornaciari zijn zeventiende album met de titel ‘Chocabeck’ uit. Internationale artiesten zoals Bono werkten mee aan dit album.Tijdens zijn tour komt zowel het nieuwe album als zijn oudere werk aan bod.

Zucchero brak in 1985 door in eigen land Italië na deelname aan het Festival van Sanremo met het nummer ‘Donne’. In Europa kwam zijn doorbraak pas in begin jaren negentig door zijn duet met Paul Young ‘Senza una Donna’. Andere grote hits van de zanger zijn ‘Il Volo’ en ‘Diamante’. Daarnaast nam hij duetten op met o.a. Eric Clapton, Luciano Pavarotti en Ilse de Lange. Zucchero is één van de best verkopende artiesten in zijn land en zingt voornamelijk een mix van Italiaanse softrock en ruige blues.  

ZUCCHERO – Chocabeck World Tour 2011

Woensdag 2 november 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 45 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek