Concert van Avril Lavigne op 13 september in de Heineken Music Hall, Amsterdam

Ticketmaster

AVRIL LAVIGNE OP 13 SEPTEMBER IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

Op 13 september geeft de Canadese zangeres Avril Lavigne een concert in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Haar Europese tour geeft ze naar aanleiding van het nieuwe album ‘Goodbye Lullaby’ dat eerder dit jaar verscheen. Het is het langverwachte vierde album van de zangeres waarvan de releasedatum meerdere malen werd uitgesteld. 

In 2002 brak Avril Lavigne op zeventienjarige leeftijd door met haar debuutalbum ‘Let Go’ en de daarvan afkomstige singles ‘Sk8r Boi’ en ‘Complicated’. Opvolgers ‘ Under My Skin’ en ‘The Best Damn Thing’ kwamen beide op nummer 1 binnen in de Billboard Chart. Wereldwijd verkocht ze meer dan 30 miljoen albums. Avril Lavigne houdt er nog een tweede carrière op na als ondernemer. Ze lanceerde het succesvolle modemerk ‘Abbey Dawn’ en bracht 2 parfumlijnen uit. Daarnaast doet ze veel aan liefdadigheidswerk. 

Dinsdag 13 september 2011
Heineken Music Hall (HMH) – Amsterdam
Entree: € 36 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek