Hind Laroussi op 15 oktober in MIDI Theater, Tilburg

Ticketmaster

Hind is terug van nooit te zijn weggeweest, en hoe!

Hind Laroussi op 15 oktober in MIDI Theater, Tilburg. Kaarten koop je hier

Hind neemt je in deze tour mee naar haar nieuwe muziekstijl Crosspop. Crosspop is popmuziek in de basis, maar met lichte invloeden van soul, jazz, r&b, en zelfs Spaanse en/of Arabische invloeden. Kortom: Crosspop is de lifestyle van Hind, die met haar nieuwe album Hind Crosspop opnieuw de juiste muzikale snaar weet te raken. We kunnen volmondig zeggen dat Hind helemaal terug is van nooit te zijn weggeweest! De in London woonachtige Steve Power, de grote man (producer) achter de eerste 5 hitalbums van Robbie Williams (57 miljoen verkopen), produceerde haar nieuwe album en schreef samen met Hind alle liedjes. Woon deze unieke show bij en maak de start mee van een nieuwe muziekstijl, waar Hind de grondlegger van is!
Kaarten koop je hier
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek