Concert Prince op 26 juli in Ahoy, Rotterdam – Voorverkoop vanaf vrijdag

Ticketmaster

Op dinsdag 26 juli 2011 geeft Prince een concert in Ahoy in Rotterdam. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag 10 juni om 11.00 uur via Ticketmaster.

(28 juli is Prince te zien in Keulen. Kijk hier.)

Prince krijgt er maar geen genoeg van: Na een een aantal jaar afwezigheid in Nederland gaf hij op 18 november 2010 al een geweldig concert in een uitverkocht GelreDome en komt de megaster dit jaar ook het North Sea Jazz Festival verblijden met maar liefst drie nachtconcerten.
Door de grote vraag naar kaarten voor de nachtconcerten van Prince op het North Sea Jazz Festival heeft het muzikale genie besloten nogmaals terug te komen naar Nederland.
Prince houdt van Nederland want hij kan het niet laten om zijn fans dit jaar opnieuw te bedienen met een concert in Ahoy in Rotterdam. Dit concert zal weer compleet anders zijn dan de optredens in het GelreDome en op het North Sea Jazz Festival. Bovendien betreft het concert op 26 juli een regulier concert met reguliere aanvangstijd, geen nachtconcert.
De laatste paar jaar doet Prince vooral wat hij zelf leuk vindt, hij speelt voornamelijk verrassingsconcerten, bijvoorbeeld in het prachtige Grand Palais in Parijs maar ook gewoon bij hem thuis of in zijn favoriete supermarkt in zijn thuishaven Minneapolis. Na acht jaar afwezigheid hebben de Nederlandse fans sinds vorig jaar zijn hart opnieuw gestolen en heeft hij zin om opnieuw een paar uur durende, wervelende show neer te zetten in een intiem Ahoy.
Prince heeft zeer een omvangrijk oeuvre, iedereen kent de vele hits als Controversy, 1999, Little Red Corvette, When Doves Cry, Purple Rain, I Would Die 4 You, Let’s Go Crazy, Raspberry Beret, Kiss, Mountains, Get Off, Cream, Sexy M.F. en The Most Beautiful Girl In The World.
Al deze nummers en nog veel meer zullen uiteraard aan bod komen op 26 juli in Ahoy in Rotterdam.

3FM presents
PRINCE
Dinsdag 26 juli 2011
Ahoy – Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 10 juni om 11.00 uur via http://www.ticketservice.nl/

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek