Hans Klok met Circus Hurricane in Schouwburg Het Park, Hoorn en Parktheater, Eindhoven

Ticketmaster
Hans Klok doet met zijn show 2 theaters in Nederland aan:
Op 21 juli, 22 juli en 23 juli zal Hans Klok een optreden verzorgen in Schouwburg Het Park.
Op 13 september staat hij in het Parktheater, Eindhoven.
Kaartverkoop is meteen begonnen. Kaartjes koop je via TrioTicket.

Klok wordt omringd door de crème de la crème van de internationale circuswereld. Want net als bij magie gaat het in het circus om acts die grenzen aan het onmogelijke en die het publiek betoveren. De illusies van ‘de snelste magiër aller tijden’ worden aangevuld met bekroonde circusacts en zo ontstaat een eigentijdse show in Las Vegas stijl. Een MTV-achtige facelift van de circuskunst. En natuurlijk blijft Klok met zijn sexy dansers en danseressen het middelpunt. Laat u betoveren door onze eigen Flying Dutchman.
Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek