Concert Volbeat op dinsdag 15 november in Ahoy te Rotterdam.

Ticketmaster

VOLBEAT MET BEYOND HELL/ABOVE HEAVEN LIVE NAAR ROTTERDAM

Volbeat weet niet van ophouden en doet in 2011 na Landgraaf ook Rotterdam nog aan. Op dinsdag 15 november is Ahoy het toneel voor weer een steevast overdonderende show van de rockabilly metalband. Vanaf morgen, dinsdag 14 juni, kunnen bij Giel op Radio 3FM de hele week de eerste kaarten gewonnen worden.

De officiële voorverkoop voor het concert van Volbeat begint aanstaande vrijdag 17 juni om 10.00 uur.

Het Deense Volbeat is net zo geïnspireerd door Johnny Cash als door Metallica. En ook invloeden van Elvis Presley zijn hoorbaar in de strakke songs. De band presenteert een perfecte mix van heavy riffs en country coolness en combineert dat tevens met een vleugje rockabilly. Het op 10 september 2010 uitgekomen laatste album ‘Beyond Hell/Above Heaven’ geldt als het beste materiaal van Volbeat tot nu toe en dat mag ons land weten ook. Vorig jaar stond de band in Amsterdam, ze stappen net van de bühne in Landgraaf na een overweldigend optreden en ook Rotterdam mag en zal in november getuige zijn van de live uitvoeringen van het album. Uiteraard komen klassiekers van eerdere platen ook voorbij in Ahoy. De waarschuwing dat Nederland zich met Volbeat voor moet bereiden op één van Europa’s grootste rockbands sinds Rammstein, geldt nog altijd!

VOLBEAT – Beyond Hell/Above Heaven Live

Dinsdag 15 november 2011
Ahoy, Rotterdam
Entree: € 40,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop voor Volbeat start aanstaande vrijdag om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek